Het lichaam spreekt

Ik ben gefascineerd door de taal van ons lichaam en de wijsheid die het in zich draagt. Na jaren in de reguliere zorg te hebben gewerkt ben ik me steeds meer gaan richten op persoonlijke ontwikkeling. En ontdekte ik dat een mens zoveel meer is dan alleen een fysiek lichaam. Dat klachten veel breder behandeld kunnen worden dan alleen te kijken naar de symptomen. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd waaronder enkele jaren Zijns oriëntatie. Van daaruit ben ik mijn leven steeds meer in gaan richten zoals ik dat écht wilde. Mijn wens om mensen te begeleiden meer thuis te komen bij zichzelf, vertrouwd te raken met hun lichaam en te leren luisteren naar de wijsheid die het lijf in zich draagt, is uitgekomen. Nadat ik de vierjarige HBO opleiding tot holistisch massagetherapeut heb gevolgd aan de HOLOS Academie in Utrecht, heb ik heb nu mijn eigen praktijk voor massagetherapie, bewustwording en coaching. De combinatie van de Zijns georiënteerde visie samen met de lichaamsgerichte therapie vanuit Holos maakt dit tot een prachtig vak!

Word je bewust

Door de drukte van het dagelijks leven, het vele moeten en denken is er soms geen ruimte voor emoties die door je heen gaan. Je houdt de emotie vast. Hierdoor kan je het contact met je eigen gevoel kwijtraken. Je lichaam geeft misschien signalen af door bv. pijn, spanning, ziekte of weinig energie.

D4244-0040-vk3-WEB_flipsmall

Je mag er zijn

Ik wil jou weer in contact brengen met je werkelijke levensenergie.

Ik geloof dat als we beter in contact staan met ons lichaam, als je beter voelt wat je nodig hebt en wat belangrijk voor je is, dan ontstaat er meer zachtheid, meer liefde, vreugde en verbinding. Met jezelf, en van daaruit ook met de ander. Dan verdwijnt het goed en fout en slagen we er steeds meer in om iedereen in zijn waarde te laten.

Iedereen mag ZIJN met wat er is.