logo
Menu
logo

Tijdens de 4-jarige opleiding tot holistisch massagetherapeut koos ik de specialisatie Verlies en Rouw, waar ik ook mijn scriptie over geschreven heb. Dit was niet toevallig. Door een onveilige jeugd, een scheiding, ziekte van mijn dochter en een dierbare vriend die te jong overleed, kreeg ik zelf veel maken met gevoelens van verlies en rouw. Ondanks het verdriet en de pijn heb ik ook mooie nieuwe dingen in mezelf ontdekt. Doordat ik mijn eigen lichaam meer ging bewonen, werd het steeds meer een veilige plek voor me. Ik ervaarde, ondanks de wirwar aan gevoelens en emoties, een kracht die dit alles kan dragen. Een plek in mezelf waar ik helemaal kan Zijn!

Mijn praktijk heb ik de naam ZIJN! gegeven; via je lichaam kun je in verbinding komen met Zijn, met een laag waar je kunt rusten, ondanks alles.
Verlies en rouw hoort wat mij betreft bij het leven en is voor mij dan ook geen zwaar onderwerp. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom mensen die hiermee te maken hebben op mijn pad komen.

Mijn wens en doel is om mensen zodanig contact te laten maken met hun lichaam, dat ze de wijsheid en de signalen van hun lichaam leren voelen.
Ik geloof dat als je leert contact te maken met je lichaam, je lijf ├ęcht leert voelen, dat je ook beter kunt voelen wat je nodig hebt en wat ├ęcht belangrijk voor je is. Er ontstaat dan meer zachtheid, liefde, vreugde en verbinding. Met jezelf, en van daaruit ook met de ander.

D4244-0040-vk3-WEB_flipsmall

Naast het werken in mijn praktijk, besteed ik ook graag tijd aan leuke dingen doen met mijn gezin, koken, lezen, dansen, wandelen, hardlopen en mediteren.