Het lichaam spreekt

Ik ben gefascineerd door de taal van ons lichaam en de wijsheid die het in zich draagt. Door signalen als pijn, spanning, ontspanning en genieten werkelijk toe te laten, heb ik ervaren dat er rust en ruimte, en mogelijkheden voor verandering ontstaat. Na jaren in de zorg en verschillende opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling voelde ik dat ik wilde leren masseren. Ik heb de opleiding tot HOLOS masseur gevolgd bij HOLOS Academie in Utrecht  waar ik nu verder studeer voor massagetherapeut. Ik masseer op een langzame en rustige manier. Aandacht en respect zijn voor mij hierbij belangrijk.

 

 

Word je bewust

Door de drukte van het dagelijks leven, het vele moeten en denken is er soms geen ruimte voor emoties die door je heen gaan. Je houdt de emotie vast. Hierdoor kan je het contact met je eigen gevoel kwijtraken. Je lichaam geeft misschien signalen af door bv. pijn, spanning, ziekte of weinig energie.

D4244-0040-vk3-WEB_flipsmall

Je mag er zijn

Ik wil jou weer in contact brengen met je werkelijke levensenergie.

Ik geloof dat als we beter in contact staan met ons lichaam, als je beter voelt wat je nodig hebt en wat belangrijk voor je is, dan ontstaat er meer zachtheid, meer liefde, vreugde en verbinding. Met jezelf, en van daaruit ook met de ander. Dan verdwijnt het goed en fout en slagen we er steeds meer in om iedereen in zijn waarde te laten.

Iedereen mag ZIJN met wat er is.