Holistisch

Ik werk vanuit een holistische visie. Dat wil zeggen dat ik je benader als een eenheid van fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten.

website massage 14b

Aandacht

Je lichaam staat in verbinding met je gevoelens, gedachten, de manier waarop je in het leven staat en alles wat er in je leven speelt en heeft gespeeld. Deze gebieden maken deel uit van je mens zijn en beïnvloeden elkaar voortdurend. Door aandacht te geven aan wat zich aandient, ontstaat  er ruimte om gevoelens, emoties, energie en levenskracht weer te laten stromen. Door bewust te voelen wat eerst onbewust was, krijg je meer inzicht in jezelf en kun je je bewust worden van oude patronen, en zo kan er een proces van transformatie en heling ontstaan.

Het gaat om jou

Volgens de holistische visie zijn lichamelijke klachten geen toevallige gebreken van een kapot apparaat. Er kan een betekenis achter zitten die verband houdt met je innerlijk leven. Vanuit dit perspectief is medische behandeling niet het enige waar klachten om vragen. Klachten vragen er om dat je bewust voelt en luistert. Welke rol speelt het symptoom in je leven en welke raad tracht het je te geven? Het lichaam heeft zo zijn eigen taal en er is slechts één persoon die kan ontdekken wat je lichaam je te zeggen heeft. Dat ben jezelf. Met mijn massage help ik je hierbij.